dnes je 18.4.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Ručná manipulácia v gastronómii

27.3.2017, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2017.03.3 BOZP, hygiena

Viktor Drugda

2017.03.3.1 Ručná manipulácia v gastronómii

Mgr. Jozef Rajzinger PhD.

Ručná manipulácia predstavuje v gastronómii celý rad úkonov a operácií pri príprave a podávaní jedál. Ide o dvíhanie a prekladanie bremien - surovín na prípravu jedál, dvíhanie a prekladanie hrncov a panvíc, ich čistenie a prekladanie. Tiež ukladanie riadu a náčinia do umývačiek a nosenie

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.