dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Faktory, ktoré negatívne pôsobia na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci

16.1.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2019.01.3.1 Faktory, ktoré negatívne pôsobia na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci

Ing. Jozef Mikula, PhD.

Odvetvie gastronómie je odlišné od iných odvetví tým, že od jeho zamestnancov je vyžadované pružné prispôsobovanie sa často náročným a meniacim sa požiadavkám chodu organizácie práce. Povinnosti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci pre činnosť

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.