dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Kuchár a kuchárka - nebezpečenstvá, ohrozenia a riziká pri práci v kuchyni

11.7.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2019.07.3.1 Kuchár a kuchárka - nebezpečenstvá, ohrozenia a riziká pri práci v kuchyni

Mgr. Jozef Rajzinger PhD.

V rámci prevencie – systému opatrení plánovaných a vykonávaných vo všetkých oblastiach činnosti zamestnávateľa, ktoré sú zamerané na vylúčenie alebo obmedzenie rizika a faktorov podmieňujúcich vznik pracovných úrazov, chorôb z povolania a iných

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.