dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Pracovné odevy chrániace zdravie v gastronómii

12.2.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2019.02.3.1 Pracovné odevy chrániace zdravie v gastronómii

Mgr. Jozef Rajzinger, PhD.

V § 1 ods. 1 nariadenia vlády SR č. 395/2006 o minimálnych požiadavkách na poskytovanie a používanie osobných ochranných pracovných prostriedkov ustanovuje: Osobným ochranným pracovným prostriedkom je každý prostriedok, ktorý zamestnanec pri práci nosí, drží, alebo inak používa, vrátane jeho doplnkov a

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.