dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Riziká pre bezpečnosť práce v reštaurácii alebo kuchyni

6.12.2018, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2018.12.3.1 Riziká pre bezpečnosť práce v reštaurácii alebo kuchyni

Ing. Jozef Mikula, PhD.

Zamestnávateľ v záujme zaistenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci je povinný vykonávať opatrenia so zreteľom na všetky okolnosti týkajúce sa práce a v súlade s právnymi predpismi a ostatnými predpismi (pozri § 39 Zákonník práce) na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.