dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Úvodník

19.5.2022, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2022.04 Úvodník

Ing. Nadežda Fuksová

Vážené čitateľky, vážení čitatelia,

prinášame Vám májové číslo on-line časopisu Ekonomické, pracovné, právne a technické minimum pre gastroprevádzky, v ktorom nájdete informácie zo sveta gastronómie, ktoré sa týkajú noviniek z oblasti legislatívy, práva, účtovníctva a daní, BOZP a taktiež aj environmentalistiky.

Prácu vo výškach a nad voľnou hĺbkou môžeme najjednoduchšie definovať ako pohyb,

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.