dnes je 21.11.2024

Neprístupný dokument, nutné prihlásenie
Input:

Zásady bezpečnej práce v kuchyni

5.9.2019, , Zdroj: Verlag Dashöfer

2019.09.3.1 Zásady bezpečnej práce v kuchyni

Mgr. Jozef Rajzinger PhD.

Zamestnávateľ je v rozsahu svojej pôsobnosti povinný sústavne zaisťovať bezpečnosť a ochranu zdravia zamestnancov pri práci a na ten účel vykonávať potrebné opatrenia, vrátane zabezpečovania prevencie, potrebných prostriedkov a vhodného systému na riadenie ochrany práce. Zamestnávateľ je povinný zlepšovať úroveň ochrany práce vo

Prístup k tomuto dokumentu majú len predplatitelia.
Objednávka

Nejväčšia on-line knižnica na Slovensku

Ako funguje predplatné?

  • Prístup získate ihneď po uhradení faktúry. 
  • Ak nie ste u nás registrovaní, registráciu Vám založíme
    automaticky priamo pri objednávke.
  • Ako predplatiteľ sa môžete do produktu kedykoľvek 
    a odkiaľkoľvek prihlásiť.
  • Viac o produkte zistíte na tejto stránke.