Smernica ku školeniam BOZPArchív
11.2.2020,
, Zdroj: Verlag DashöferBOZP u podnikateľa - účtovanie a zdanenieArchív
22.9.2021,
, Zdroj: Verlag DashöferPovinnosti a práva zamestnancov v oblasti BOZPArchív
13.1.2021,
, Zdroj: Verlag DashöferVstupné školenia zamestnancovArchív
10.10.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferZriadenie prevádzky a dokumentácia BOZPGarancia
6.12.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferPrečo je nevyhnutné mať vypracované vlastné smerniceArchív
3.12.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferMenej administratívy pre zamestnávateľov, rovnaké podmienky pre bezpečnosť a zdravie zamestnancov v roku 2020Archív
27.8.2020,
, Zdroj: Verlag DashöferŠkolenie BOZP a PO externého dodávateľaGarancia
22.1.2018,
, Zdroj: Verlag DashöferBOZP, hygienaArchív
17.3.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferBOZPArchív
19.5.2022,
, Zdroj: Verlag DashöferZásady bezpečnej práce v kuchyniArchív
5.9.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferČo je prevádzkový poriadok a ktoré prevádzky ho musia mať?Garancia
4.12.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferHome office a jeho právny režim po pandémii COVID-19Archív
17.5.2021,
, Zdroj: Verlag DashöferNárok zamestnanca na prestávku v práci v roku 2019Archív
8.7.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferKontrola požitia alkoholických nápojov na pracoviskuArchív
11.6.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferPoskytnutie prvej pomoci pri zásahu elektrickým prúdomGarancia
14.8.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferÚvodníkArchív
19.5.2022,
, Zdroj: Verlag DashöferPripravte svoje pracovisko na možný príchod COVID-19Archív
17.4.2020,
, Zdroj: Verlag DashöferZákonná povinnosť a hodnotenie rizík na pracovisku v roku 2018Archív
17.8.2018,
, Zdroj: Verlag DashöferNovela zákona č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci od 1. 1. 2023Archív
7.2.2022,
, Zdroj: Verlag DashöferHluk a jeho negatívne pôsobenie na človeka v gastroprevádzkachGarancia
19.6.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferRiziká pre bezpečnosť práce v reštaurácii alebo kuchyniArchív
6.12.2018,
, Zdroj: Verlag DashöferAko si zriadiť prevádzkareň?Garancia
24.11.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferPracovné odevy chrániace zdravie v gastronómiiArchív
12.2.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferFajčenie a ochrana zdravia v gastroprevádzkachArchív
11.3.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferPitný režim na pracovisku v letných mesiacochGarancia
12.7.2017,
, Zdroj: Verlag DashöferKuchár a kuchárka - nebezpečenstvá, ohrozenia a riziká pri práci v kuchyniArchív
11.7.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferPracovné úrazy v roku 2022Archív
8.12.2021,
, Zdroj: Verlag DashöferDodržiavanie BOZP pri používaní tlakových nádob na dopravu plynov propán-butánu v gastroprevádzkachArchív
9.4.2019,
, Zdroj: Verlag DashöferSchválená novela zákona o inšpekcii práce a zákona o BOZP od 1. apríla 2021Archív
5.3.2021,
, Zdroj: Verlag DashöferNávrh novely zákona o inšpekcii práce, ktorý by mal nadobudnúť účinnosť 1. 4. 2021Archív
4.12.2020,
, Zdroj: Verlag DashöferDaňovo uznateľné náklady v rámci home office pre zamestnávateľa v roku 2022Archív
3.3.2022,
, Zdroj: Verlag DashöferZmeny v oblasti BOZP počas trvania mimoriadnej situácie núdzového stavu alebo výnimočného stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19Archív
20.5.2020,
, Zdroj: Verlag DashöferPožiadavky na bezpečné pracovisko v roku 2022Archív
18.1.2022,
, Zdroj: Verlag Dashöfer